Mandje - 0
Totaal : € 0,00
Winkelmandje is momenteel leeg!

Retourneren en ruilen

Wanneer je een product hebt ontvangen maar je bent onverhoopt toch niet tevreden met je aankoop dan kun je als consument de koop ongedaan maken binnen 14 dagen na (volledige) aflevering. 

Let op: herroepingsrecht geldt niet voor zakelijke bestellingen.


Hoe kan ik mijn bestelling herroepen (koop ongedaan maken)

Je kunt de koop ongedaan maken door binnen 14 dagen na (volledige) aflevering een mail of brief te sturen waarin u het volgende vermeld :

  • Jouw ordernummer, eventueel orderdatum
  • Je Naam en adres gegevens
  • Het product waar het om gaat
  • De reden (is niet verplicht, een opgave van reden helpt ons wel om jouw retour sneller af te handelen)

Ook kun je gebruik maken van het Formulier voor Herroeping.

Na ontvangst van je mededeling sturen wij je binnen 1 werkdag een retournummer met daarin alle details omtrent het retourneren van jouw bestelling. Je kunt dan het product compleet, en graag in originele staat retourneren. Het liefste ook in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) zoals je het product hebt ontvangen om tijdens retourneren naar Laptopsvoorschool.nl schade aan het product te voorkomen.

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk, echter altijd binnen 7 dagen na ontvangst in behandeling nemen. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de verwerking.

Terugbetaling van het volledige aankoopbedrag geschiedt altijd binnen 14 dagen na herroeping. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. 

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen teruggezonden hebt, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.”.NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011.


Deelvergoeding

Uiteraard mag je het product bekijken, net zoals je in de winkel zou doen.
Heb je een product in gebruik genomen (lees verder gebruikt dan alleen nodig voor het beoordelen van het product), maar wilt het toch retourneren ? Dan kan dat uiteraard ook.
Is het product door jou gebruikt, incompleet, beschadigd, vies of duidelijk zichtbaar gebruikt dan kun je nog steeds retourneren (aanvraag tot maximaal 14 dagen na aflevering), echter ontvang je van ons niet 100% retour, maar een deelvergoeding.
Deze deelvergoeding is afhankelijk van de staat van jouw retour, maar altijd 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag (mits het product niet dusdanig is beschadigd dat de werking van het apparaat is verminderd).


Termijn voor retourneren

Je dient de goederen zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je ons hebt meegedeeld de koop ongedaan wenst te maken, aan ons terug te zenden of te overhandigen. 
Je bent op tijd als u de goederen terug stuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.


Kosten - risico voor retourneren

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw eigen rekening. 
De kosten worden geraamd op een maximum van ongeveer 15 EUR.
Retourneren is op risico van de koper.


Retouradres

OK Systems International BV
Kloosterstraat 104
6093 CZ  Heythuysen
Nederland

Beoordeel ons

Aanmelden nieuwsbrief
Uw emailadres wordt niet gedeeld met derden.